Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

H Skoda προσπαθεί με τρεις λέξεις και ένα σκίτσο να μας προϊδεάσει για τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της. Η νέα γενιά της Skoda Fabia, που αποτελεί τον εκπρόσωπό της στα δημοφιλή supermini, χαρακτηρίζεται από τις λέξεις «δυναμική», «αρμονική» και «μοντέρνα».

Η άφιξη στην αγορά της νέας Fabia είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα στον χώρο του αυτοκινήτου, γιατί η γνωστή μάρκα έχει ανακοινώσει ένα ευρύ πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της γκάμας της με απώτερο στόχο την ταχύτερη άνοδό της στην αγορά. Ανήκει στο γκρουπ VW και απολαμβάνει όλα τα προνόμια του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ομίλου στον χώρο του αυτοκινήτου.

Στο πρώτο επίσημο σκίτσο, γίνεται αντιληπτή η πρόθεση του σχεδιαστικού τμήματος να διατηρηθούν τα αυθεντικά γονίδια Fabia, τα οποία συγχωνεύονται για πρώτη φορά με στοιχεία από το πρωτότυπο ŠKODA Vision C.

Σημαντική ήταν η συμβολή του αγωνιστικού τμήματος, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ώστε να προστεθούν οι τελευταίες σχεδιαστικές πινελιές.

Στο δυναμικό παρουσιαστικό συμβάλλουν τα εννέα εκατοστά που έχουν προστεθεί στο πλάτος, ενώ το αμάξωμα βρίσκεται τρία εκατοστά χαμηλότερα στο έδαφος, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερα κόμπακτ στιλ.

Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που προσφέρει πλήθος εξατομικευμένων λύσεων. Επίσημη πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!