Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Σε έκτακτη εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών εξαιτίας των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ιπποκράτειο οργανώνουν την εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Αυγούστου, από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων δ.σ., αυλόγυρος δημαρχείου) στις Συκιές.

Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο απόθεμα για την κάλυψη των πολλών έκτακτων εποχικών αναγκών λόγω των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς κατατάσσουν τη χώρα μας στις υψηλότερες θέσεις αρνητικών ρεκόρ, της μικρότερης διαθεσιμότητας εθελοντών αιμοδοτών λόγω αδειών, καθώς και της έλευσης τουριστών. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η επάρκεια αίματος που απαιτείται τόσο για έκτακτα χειρουργεία, όσο και για πάγιες ανάγκες χρόνια ασθενών και ήδη προγραμματισμένες επεμβάσεις πάσης φύσεως.

Παράλληλα είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους κατοίκους και δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών δεν μπόρεσαν να μετάσχουν στην πρόσφατη τακτική «Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς» τον περασμένο Ιούνιο, να στείλουν τώρα το δικό τους μήνυμα ελπίδας. Άλλωστε, η ανθρωπιά δεν κάνει διακοπές, ούτε και τον Αύγουστο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!