Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Τραγικό τέλος είχε ένας άνεργος 50χρονος άντρας ο οποίος δεν πήγε στο γιατρό, ενώ ήξερε πως ένα σεξουαλικό βοήθημα βρισκόταν μέσα στο σώμα του και δεν μπορούσε μόνος του να το βγάλει.


Ο Nigel Willis, κάτοικος στο Forest Hill του Λονδίνου, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το δονητή από το κορμί του, ούτε καν να κουνηθεί από τον καναπέ του, χάρη σε έναν αβάσταχτο πόνο που ένιωθε για πέντε ολόκληρες ημέρες. Ο 50χρονος ζούσε με τη μητέρα του, ενώ τελικά κατάφερε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham αφού κάλεσε σε βοήθεια ένα φίλο του.

Οι γιατροί είδαν πως ο Nigel Willis είχε ένα «ξένο σώμα» στον πρωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του».

Οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, όμως ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας του άτυχου άντρα ήταν πως είχε ιστορικό διαβήτη. Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.

http://www.seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!