Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου... που είδε το φως της δημοσιότητας στο Wyoming. Είχαν φυλακίσει ένα 7χρονο αγόρι για μήνες σε ένα υπαίθριο κλουβί, το οποίο οι δικοί του αποκαλούσαν «πάρκο», και του επέτρεπαν να βγαίνει έξω μόνο μία φορά την ημέρα.


Η Jena Harman και ο φίλος της Alexander Smith αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκου καθώς είχαν κλείσει τον γιο της πρώτης σε ένα κλουβί μόλις 60x60 ίντσες και το κρατούσαν δεμένο με μια αλυσίδα κι ένα λουρί σκύλου για να μην μπορεί να το σκάσει.

Το παιδί περνούσε τη ζωή του σε αυτό το κλουβί ακόμα κι όταν έκανε κρύο ή έβρεχε ενώ τα σκυλιά του σπιτιού έμεναν στο σπίτι.

Μάλιστα έπρεπε να περιμένει για τις προσωπικές του ανάγκες τη στιγμή που αποφάσιζαν οι κηδεμόνες του να του επιτρέψουν να βγει και το τιμωρούσαν αν δεν έκανε υπομονή. Του έδιναν να φάει μόνο μία φορά την ημέρα.


Αν και οι πρώτες καταγγελίες από τους γείτονες για την κακοποίηση του παιδιού είχαν γίνει πριν ένα χρόνο, μόλις πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και το φίλο της ενώ το παιδί οδηγήθηκε σε ασφαλές καταφύγιο.

Όπως λένε οι γείτονες, δεν μιλούσαν επειδή φοβόντουσαν ότι ο Smith μπορεί να τους εκδικηθεί.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!