Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Την άνοιξη του 2014 αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το νέο κατάστημα της σουηδικής αλυσίδας ένδυσης H&M (Hennes & Mauritz AB), σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της Θεσσαλονίκης: στην οδό Τσιμισκή 20-22.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Μακεδονία" πρόκειται για το πενταόροφο διατηρητέο ακίνητο στη γωνία των οδών Τσιμισκή με Κομνηνών, στη γνωστή Στοά Πελοσώφ (γνωστότερη ως Παλιό Ταχυδρομείο), το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της “ΜτΚ”, η H&M ενοικίασε με μακροχρόνια σύμβαση. Μάλιστα, οι εργασίες αναδιαμόρφωσης τού εν λόγω ακινήτου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο κατάστημα θα προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ Home: η H&M Home λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη Φεβρουαρίου 2009, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υφασμάτων για το σπίτι. Η συλλογή χωρίζεται σε διαφορετικά concepts και δωμάτια (καθιστικό, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα). Παράλληλα, στο κατάστημα τής Τσιμισκή 20-22 θα υπάρχει και μια πλήρης γκάμα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής μόδας, συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το συγκεκριμένο κατάστημα θα αντικαταστήσει εκείνο που λειτουργεί σήμερα στην οδό Αγίας Σοφίας 11. Σήμερα, τα καταστήματα της αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη ανέρχονται σε τέσσερα -επί της Αγίας Σοφίας 11, στον αριθμό 40 της οδού Τσιμισκή, στο εμπορικό κέντρο City Gate και στο εμπορικό κέντρο Μediterranean Cosmos.

Το κτήριο του Παλιού Ταχυδρομείου είναι έργο του αρχιτέκτονα Ξενοφώντα Παιονίδη: αρχικά είχε λειτουργήσει ως εμπορική στοά (Στοά Πελοσώφ), ενώ μέχρι και τον σεισμό του 1978 στέγαζε τις υπηρεσίες του Ταχυδρομείου.

http://www.thestival.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!