Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου οργανώνει το «Χωριό του Αη Βασίλη». Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά από 3 έως 12 ετών, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11.00πμ έως τις 3.00μμ στο φουαγέ του Δημαρχείου Ευόσμου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί παράσταση θεάτρου σκιών με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος όπου τα παιδιά θα μπορούν να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.

Στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου θα διαμορφωθεί ταχυδρομείο και «σπιτάκι του Άι Βασίλη», όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμματα στον Άι Βασίλη και να του τα παραδώσουν προσωπικά, αλλά και θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αντί για εισιτήριο εισόδου, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν ως αντίτιμο κάποιο τρόφιμο μακριάς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά κ.ά.). Τα τρόφιμα θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας σε άπορες οικογένειες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!