Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αγνωστες πτυχές της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής της Γκουίνεθ Πάλτροου ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα το περιοδικό Vanity Fair το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο μαζί της, προκαλώντας ταραχή στην ηθοποιός η οποία συμβουλεύει φίλους και γνωστούς να μην απαντούν σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων.

Στο αφιέρωμα του Vanity Fair αναφέρεται ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου κατηγορείται για απιστίες κατά συρροή, αλλά και καταπιεστική ανατροφή των παιδιών της.

Εξίσου αποκαλυπτικό είναι το αφιέρωμα του περιοδικού για τον τρόπο που κινείται στον καλλιτεχνικό χώρο η χολιγουντιανή ηθοποιός, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρεται ότι η Γκουίνεθ Πάλτροοου είχε  σεξουαλικές της σχέσεις με παράγοντες του Χόλιγουντ ,προκειμένου να πάρει ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές.

Σύμφωνα με τη The Star οι φήμες στο Χόλιγουντ τελευταία γύρω από το τι ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Vanity Fair έχουν πάρει φωτιά.« Οι «βόμβες» θα αφορούν «νυχτοπερπατήματα» της ηθοποιού; Την εφήμερη σχέση που φέρεται να είχε με τον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Σόφερ ενώ ήταν παντρεμένη; Τους λόγους που δεν μιλιέται πλέον με τη Μαντόνα; Ή μήπως για το γεγονός ότι δεν φορά αποσμητικό με αποτέλεσμα να είναι εστία δυσοσμίας;», αναρωτιέται η εφημερίδα και προσθέτει: «Ή μήπως θα αφορά αποκαλυπτικές ιστορίες για το ότι έπαιρνε ρόλους αφού πρώτα περνούσε από τους... καναπέδες παραγωγών;»

Επίσης, από το συγκεκριμένο δημοσίευμα αφήνονται αιχμές και για τη σχέση της με τα παιδιά της αφού ο δημοσιογράφος που υπογράφει το δημοσίευμα φαίνεται να αναρωτιέται αν οι αποκαλύψεις θα αφορούν το πόσο καταπιεστική μάνα είναι.

http://gr.news.yahoo.com 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!