Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το θάρρος από την ανοησία! Όταν όμως δηλώνεις ασθενής και δη αλκοολικός, όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και το να επιστρέψεις στο φλεγόμενο σπίτι σου για να σώσεις τα... κουτάκια της μπύρας σου! 
 
 Το περιστατικό συνέβη στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα σπίτι άρπαξε φωτιά από έναν ξεχασμένο αναμένο βραστήρα. Όλη η οικογένεια, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, έτρεξαν να βγουν έξω προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες που είχαν τυλίξει στην κυριολεξία το σπίτι.

Δεν είχαν όμως όλοι και την ίδια αίσθηση του φόβου! Ένας εκ των έξι ανηλίκων, ο Γουόλτερ Σέρπιτ αποφάσισε, αν και σχεδόν κουτσός αφού κυκλοφορούσε με μπαστούνι, να γυρίσει στο σπίτι προκειμένου να σώσει τις πολύτιμες... μπύρες του!

Όταν ο αέρας  έκλεισε την πόρτα πίσω του, ο Σέρπιτ τα... χρειάστηκε αλλά κατάφερε να διασώσει τον πολύτιμο... θησαυρό του και να «τρέξει» για την έξοδο.

Φυσικά ο Σέρπιτ ομολόγησε πως είναι αλκοολικός. Τώρα που είναι και άστεγος, προφανώς θα μετακομίσει σε κάποια... μπυραρία!

http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!