Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σε μια προσπάθεια να ανακουφίσουν τη φτώχεια η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, ΑΡΣΙΣ, με το Δήμο Παύλου Μελά και τη συμμετοχή του Κοι.Σ.Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης (στη Δομή παροχής Συσσιτίων) στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Παύλου Μελά» συνεργάζονται και δημιουργούν ένα Δίκτυο 6 Κοινωνικών Δομών. Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Παροχής Συσσιτίων, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου

To Δίκτυο Κοινωνικών Δομών στηρίζει με τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων, οικογένειες και άτομα, κατοίκους του Δήμου που στερούνται το δικαίωμα στην εργασία και στη στέγαση, αποκλείονται από τη δημόσια υγεία, απομονώνονται και περιθωριοποιούνται.

Σε μια προσπάθεια να διευρυνθεί η δράση του Δικτύου και να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και για τη Δομή παροχής Συσσιτίων πραγματοποιείται την Τρίτη 29/10/2013 παρέμβαση – εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη στις 17:00 με ανταλλακτικό παζάρι και δημιουργική απασχόληση για παιδιά. Ανταλλάσουμε όσπρια, ζυμαρικά με βιβλία, Cd,αξεσουάρ, κοσμήματα από το Παζάρι.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!