Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τι μαγιώ να επιλέξω ανάλογα με το σώμα μου
Θέλετε να βγείτε στην παραλία και όλοι να σας κοιτούν παράξενα; Μάλλον όχι.

Θέλετε να φοράτε ένα μαγιό το οποίο δε σέβεται το σώμα σας; Μάλλον όχι.

Για να βγείτε φέτος στην παραλία και να τραβήξετε τα βλέμματα με καλό τρόπο, δείτε τι μαγιό καλό είναι να επιλέξετε ανάλογα με το σώμα που σας προίκισε η φύση.

Ή η μάσα.


Μεσογειακός σωματότυπος

Έχετε λεπτό θώρακα και μέση και ανοιχτή περιφέρεια; Τότε τραβήξτε την προσοχή στο πάνω μέρος προτιμώντας ένα μπούστο σε ανοιχτό χρώμα. Αν έχετε μεγάλο στήθος, ένα σουτιέν με έντονα σχέδια στο πάνω μέρος, συνδυαστικά με ένα σκουρόχρωμο κάτω μέρος είναι ό,τι πρέπει, ενώ αν το στήθος σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, τότε προτιμήστε ένα αποκαλυπτικό σουτιέν που θα τονίσει το μπούστο σας με βολάν και ντροπαρίσματα.

Φαρδιά μέση «Μήλο»

Αν η μέση σας είναι πιο φαρδιά από τους γοφούς σας, τονίστε τα πόδια σας και το κάτω μέρος του σώματος με μονοχρωμία στο μπικίνι και χοντρές τιράντες. Από κάτω, μπορείτε να φορέσετε κάποιο σλιπ με βολάν ή vintage κόψιμο. Ιδανική επιλογή; Ένα ολόσωμο μαγιό με χοντρές τιράντες ή ένα βαθύ ντεκολτέ.

Ψιλόλιγνη


Ή «σωλήνας» ή «μπανάνα». Αν έχετε αυτόν τον σωματότυπο, τότε το σώμα σας είναι ομοιόμορφο και αδύνατο, με γοφούς, μέση και μπούστο στο ίδιο μέγεθος. Για να ενισχύσετε τη θηλυκή σας εμφάνιση παίξτε με επιλογές όπως μαγιό με λεπτομέρειες: βολάν, φιόγκους και κορδονάκια. Αυτές θα δώσουν την ψευδαίσθηση των καμπυλών, πριν πάτε στον πλαστικό σας. Για πάνω, τριγωνάκια και στραπλες είναι ό,τι πρέπει.

Τύπος «κλεψύδρα»

Είστε από εκείνες με φαρδύ μπούστο και γοφούς, και μικρή μέση; Γεια σας κυρία «κλεψύδρα» και συγχαρητήρια γιατί έχετε μπόλικες επιλογές. Όλα τα μπικίνι σας ταιριάζουν, αλλά αν θέλετε να αναδείξετε το σώμα σας στο έπακρο, επιλέξτε κάποιο σουτιέν μπαλκονέ ή κάποιο κόψιμο παλιάς κοπής τύπου pin up girls.

Ώμοι μεγαλύτεροι από τη μέση

Για τη λεγόμενη κατηγορία «φράουλα» ενδείκνυνται μαγιό με λαιμόκοψη τύπου “V” ήτοι τα σουτιέν που δένουν γύρω από τον λαιμό. Αν έχετε μεγάλο στήθος, μπορείτε να πάρετε κάποιο ενισχυμένο με χοντρές τιράντες για να το… βαστάνε καλά.

Πληθωρικός σωματότυπος

Αν έχετε αρκετά παραπανίσια κιλά, ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με λεπτές τιράντες και ψηλό κόψιμο στους μηρούς είναι καλή επιλογή οπτικού αδυνατίσματος. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο μαγιό με λεπτομέρειες όπως αμπίρ κόψιμο και διακοσμήσεις στο στήθος ή ντραπαρίσματα τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα. Επίσης, διαγώνιες ή κάθετες ρίγες σε μαγιό αδυνατίζουν οπτικά.

Για πιο δραστικές αλλαγές, κάντε κλικ εδώ και εδώ.

in2life.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!