Τετάρτη 30 Μαΐου 2018


Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως η ταινία "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", παντρεύτηκε χθες για πρώτη φορά στη ζωή του, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε την 39χρονη Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό Άννα Έμπερσταϊν, δίνοντας έτσι τέλος σε 57 χρόνια εργένικης ζωής. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια σεμνή τελετή που έγινε στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έβγαλε το ζευγάρι μετά τον πολιτικό του γάμο, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σε βρετανικές εφημερίδες.

Σε αυτές φαίνονται ο Γκραντ και η Έμπερσταϊν να ποζάρουν έξω από το ληξιαρχείο του Τσέλσι όπου βρίσκονται μαζί με λίγα μέλη των οικογενειών τους. Ο Γκραντ φοράει σκούρο μπλε κοστούμι και η Έμπερσταϊν γαλάζιο πουκάμισο και λευκή μίνι φούστα.

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του γνωστού ηθοποιού δεν απάντησε στο αίτημα του Reuters να σχολιάσει σχετικά με τον γάμο.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία", είναι τα τελευταία έξι χρόνια ζευγάρι με την Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Χιου Γκραντ έχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Ο "αιώνιος εργένης", όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Ο Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς ηθοποιούς της Βρετανίας, ήταν γνωστός για την απροθυμία του να παντρευτεί. Το 2000 είχε χωρίσει έπειτα από 13 χρόνια σχέσης με την Λιζ Χάρλεϊ.

"Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο", δήλωνε στο περιοδικό People το 2015. "Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία", πρόσθετε.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες του στις ταινίες "Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" ή "Αγάπη είναι..." , έλαβε και πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC "A Very English Scandal".
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!