Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ένα νέο σύγχρονο εργαλείο μπαίνει στην υπηρεσία των πολιτών του δήμου μας. Έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινή τους εξυπηρέτηση. Ο λόγος για την "e-Kallikratis 15195", μια πολύτιμη «Εφαρμογή Εξυπηρέτησης Αιτημάτων Πολιτών»  για
κινητές συσκευές, με την οποία  ο κάθε πολίτης μπορεί με πολύ απλές κινήσεις να καταγράψει το αίτημά του, να τραβήξει μια φωτογραφία που να το αφορά, να το αποστείλει ηλεκτρονικά στο δήμο και στη συνέχεια να παρακολουθήσει την εξέλιξή του. Όλα αυτά χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο ή την ταμπλέτα του!

Η εφαρμογή υποστηρίζεται από όλους τους τύπους των κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών (Android, iphone, ipad κλπ.), ενώ το συγκεκριμένο λογισμικό αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες δυνατότητες των φορητών συσκευών, όπως λήψη και αποστολή φωτογραφίας, δυνατότητα γεωγραφικού προσδιορισμού του πολίτη μέσω GPS και την δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μέσω Wi-Fi.

Την εφαρμογή μπορούν να ‘κατεβάσουν’ οι πολίτες μέσω των επίσημων ιστοσελίδων Google Play και Apple Store, με χρήση μιας από τις παρακάτω λέξεις κλειδιά: e-Kallikratis, 15195, dimos, Pilea, Hortiatis, Panorama.

Όλα αυτά χάρη στη συνεργασία του δήμου μας με την εξειδικευμένη εταιρία παραγωγής λογισμικού φορητών συσκευών TOP SERVICE- Γεώργιος Θρασκιάς, αλλά και με την αξιοποίηση της πολύτιμης εμπειρίας της γραμμής εξυπηρέτησης του πολίτη «15195», που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία για χρόνια στο δήμο μας.

«Η εξυπηρέτηση του πολίτη αποτελεί τη βασική προτεραιότητα αυτής της διοίκησης και αυτό το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Η έξυπνη και μοντέρνα εφαρμογή του ‘’e-Kallikratis 15195’’ αποτελεί άλλη μια απόδειξη  ότι ο δήμος παρακολουθεί στενά τις δυνατότητες που δίνει η νέα ψηφιακή εποχή και οι τεχνολογικές εξελίξεις και ανταποκρίνεται στο αίτημα της κοινωνίας για μεγαλύτερη επαφή των πολιτών με την δημοτική διοίκηση, αλλά και αμεσότερη επικοινωνία και ταχύτητα στην διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών.  Με τελικό στόχο να επεκτείνουμε τις δυνατότητες πρόσβασης των πολιτών στις υπηρεσίες του Δήμου και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας», δηλώνει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

http://www.seleo.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!