Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν εισπράττει σχεδόν τα διπλά από τον Μουρίνιο – Τρίτος καλύτερα αμειβόμενος ο Μαρσέλο Λίπι της Γκουαντζού!
Μακράν ο καλύτερα αμειβόμενος προπονητής στον κόσμο είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τη σχετική λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό France Football και το οποίο αποκαλύπτει τους δέκα τεχνικούς που λαμβάνουν τα περισσότερα χρήματα.
Το εντυπωσιακότερο είναι το γεγονός ότι οι αποδοχές του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου είναι σχεδόν οι διπλάσιες από εκείνες που έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο από την Τσέλσι.
Ένα ακόμη στοιχείο για το οποίο δεν πρέπει να αισθάνεται και υπερήφανος ο Special One; Το γεγονός ότι οι αποδοχές του είναι κατά 100 χιλιάδες περισσότερες από αυτές του Μαρσέλο Λίπι ο οποίος εργάζεται στην Γκουαντζού.
Άλλο ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει στη λίστα αυτή, ο προπονητής ο οποίος με την δουλειά του τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει την παράσταση.
Ποιος ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η λίστα… 
1. Πεπ Γκουαρντιόλ (Μπάγερν Μονάχου) 27,8 εκατ. δολάρια
2. Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι) 14,1
3. Μαρσέλο Λίπι (Γκουαντζού) 14,0
4. Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ) 11,6
5. Φάμπιο Καπέλο (εθνική ομάδα Ρωσίας) 10,9
6. Κάρλο Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης) 10,5
7. Χεράρδο Μαρτίνο (Μπαρτσελόνα) 7,6
8. Γιούργκεν Κλοπ (Ντόρτμουντ) 6,0
9. Μανουέλ Πελεγκρίνι (Μάντσεστερ Σίτι) 5,8
10. Ζόρζες Ζέσους (Μπενφίκα) 5,6


http://www.4news.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!