Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στο Λονδίνο βρίσκεται το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου. Είναι ένα ρετιρέ με θέα στο Χάιντ Παρκ το οποίο, σύμφωνα με το Reuters, πουλήθηκε προς 140 εκατομμύρια λίρες στερλίνες (170 εκατομμύρια ευρώ)!
Το διαμέρισμα είναι «μόλις» 1.500 τετραγωνικά και πουλήθηκε χωρίς επίπλωση. Ο ιδιοκτήτης του φέρεται να είναι κάποιος μεγιστάνας από την Ανατολική Ευρώπη. Πάντως, και ο ιδιοκτήτης ενός ρετιρέ στο Μανχάταν που μέχρι πριν από λίγες μέρες θεωρούνταν το ακριβότερο στον κόσμο (αγοράστηκε στα 67εκατομμύρια ευρώ), ήταν Ρώσος.

Πάντως, δεν είναι μόνο το διαμέρισμα στο Λονδίνο, αλλά και ολόκληρο το κτήριο όπου στεγάζεται το οποίο φαίνεται πως είναι το ακριβότερο στον κόσμο. Πρόκειται για το One Hyde Park, ένα νεόδμητο κτήριο με 86 διαμερίσματα μοναδικής πολυτέλειας. Εκτός από τη φοβερή θέα και την ακριβή κατασκευή όλα διαθέτουν μπάτλερ, κάβα, ιδιωτικό σπα, δωμάτιο πανικού και ομάδα από σεφ οι οποίοι ετοιμάζουν φαγητά υψηλών γαστριμαργικών απαιτήσεων.

Το ρετιρέ φέρεται να είναι το πρώτο διαμέρισμα που έχει πουληθεί μέχρι στιγμής από όλο το συγκρότημα. Αναζητούνται οι δισεκατομμυριούχοι που θα αγοράσουν και τα υπόλοιπα 85...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!