Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Οι καλύτερες άμυνες σε Ισπανία και Αγγλία συναντιόνται στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε (21:45, Novasports 2) το Βιθέντε Καλδερόν.
Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι θα αναμετρηθούν με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό της Λισαβώνας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει μετά από σχεδόν ένα χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας μέτριο παρελθόν κόντρα στους ροχιμπλάνκος, οι οποίοι του στέρησαν το Κόπα ντελ Ρέι.
Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι η φετινή μεγάλη έκπληξη στη Λα Λίγκα και κρατάει με νύχια και με δόντια την πρώτη θέση. Στην Ευρώπη δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας και θέλει να το κρατήσει και κόντρα στην Τσέλσι. Τα καλά νέα για τον Αργεντινό τεχνικό έρχονται από την επιστροφή του Τουράν Αρντά, που έχασε το ματς της Παρασκευής με την Έλτσε, όπως και από εκείνη του Μανκίγιο.
Η Ατλέτικο κόντρα σε αγγλικές ομάδες έχει μόνο θετικά αποτελέσματα αφού σε 9 ματς έχει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι μπλε του Λονδίνου προέρχονται από μία δύσκολη αγωνιστική όπου ηττήθηκαν από τη Σάντερλαντ και απομακρύνθηκαν από την κορυφή. Η ίωση που ταλαιπωρούσε τον Πετρ Τσεχ έχει υποχωρήσει και ο Τσέχος γκολκίπερ θα υπερασπιστεί ξανά την εστία της Τσέλσι. Ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο πονοκεφαλιάζει με την κατάσταση του Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο να τραυματίζεται στον δεύτερο προημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και να μην έχει επιστρέψει ακόμα. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Ιβάνοβιτς.
Η Τσέλσι σε 14 παιχνίδια κόντρα σε Ισπανούς στην έδρα τους έχει νικήσει μόλις τρεις φορές, ενώ την τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε στο Καλδερόν ήταν το 2009 όπου είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2.
Διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον. 
pamesports.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!