Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Παρελθόν αποτελεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντ. Μόγες. Το χρονικό της προαναγγελθείσας απόλυσης έλαβε τέλος με ένα μήνυμα στο... twitter!
"Η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ντέιβιντ Μόγες αποχώρησε από το σύλλογο. Η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια με την οποία εργάστηκε", αναφέρει η ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας.
Πιθανότεροι διάδοχοι θεωρούνται αυτή τη στιγμή ο Λούις Φαν Γκαλ, μάστερ της τακτικής και ο Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ - μια εκρηκτική προσωπικότητα ικανή να επισκιάσει σε στυλ μέχρι και τον... Μουρίνιο. Τελευταίες πληροφορίες πάντως θέλουν τον Κλοπ να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί το πόστο του προπονητή της Μάντσεστερ. Ακολουθεί βραχεία κεφαλή ο βετεράνος παίκτης της ομάδας ο Ράιαν Γκιγκς, ενώ σχετικά κοντά φαίνεται να βρίσκεται και ο Ντιέγκο Σιμεόνε - με μεγάλο μειονέκτημα όμως τα πολύ κακά αγγλικά του. Το σενάριο επιστροφής του σερ 'Αλεξ Φέργκιουσον, αν βρεθεί κάποιος να τον πείσει, δε θεωρείται μεν εντελώς απίθανο αλλά συγκεντρώνει σαφώς λιγότερες πιθανότητες. Τέλος, ακόμα λιγότερες πιθανότητες έχει σενάριο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον Λοράν Μπλαν.
Προσωρινός προπονητής ανέλαβε ο Ράιαν Γκιγκς.
 news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!