Τρίτη 29 Απριλίου 2014

O 36χρονος Li Moulian από την Κίνα επιχείρησε να σκοτώσει την 21χρονη έγκυο σύντροφό του Xu Fan. 
 
Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Moulian απήγαγε την γυναίκα, και έδεσε στην πλάτη της μια φιάλη υγραερίου με σκοπό να την... ανατινάξει!

Όταν η αστυνομία επιχείρησε να σώσει τη γυναίκα, ο Moulian πυροδότησε τη φιάλη με αποτέλεσμα ο ίδιος και η 21χρονη να καταλήξουν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Παρά τον σοβαρό τραυματισμό της Fan, το αγέννητο μωρό της τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νεαρή γυναίκα έμεινε έγκυος κατά λάθος ύστερα από ένα one-night-stand με τον 36χρονο. Το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μαζί ωστόσο μετά από μερικούς μήνες τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά...

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Moulian επιτέθηκε στη Fan ενώ εκείνη κοιμόταν, την έσυρε έξω από το κρεβάτι και της είπε πως σχεδίαζε να τη σκοτώσει. Την πέταξε μέσα στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε γύρω γύρω στην πόλη πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.

Τις Αρχές είχαν ειδοποιήσει γείτονες που είδαν τη γυναίκα να μπαίνει δια της βίας στο αυτοκίνητο.

Δράστης και θύμα κατέληξαν σε διπλανά κρεβάτια στο νοσοκομείο, με τα τραύματά τους να απειλούν τη ζωή και των δύο. Για τον άνδρα οι γιατροί είναι περισσότερο απαισιόδοξοι και δεν εκτιμούν πως θα τα καταφέρει.

http://www.newsbomb.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!