Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ακάθεκτη συνεχίζει η νέα κονσόλα της Sony
Η Sony μπορεί να έχει προβλήματα το τελευταίο διάστημα σε διάφορους τομείς, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να βασίζεται σε αυτόν του PlayStation, τουλάχιστον όσον αφορά στο PS4.
Έτσι, μετά και το λανσάρισμα της κονσόλας στην Ιαπωνία, ανακοινώθηκε ότι έως και τις 2 Μαρτίου, είχαν πουληθεί περισσότερα από 6 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως.
Ειδικότερα στην πατρίδα της, η εταιρεία διέθεσε περίπου 370.000 PS4 και, προφανώς, έπεται και συνέχεια, με την κονσόλα να είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων σε 57 χώρες (έστω κι αν υπάρχουν τα προβλήματα διαθεσιμότητας που αναμένεται να διαρκέσουν έως τον Απρίλιο).
Υπάρχουν κι άλλα νούμερα όμως, εξίσου ελπιδοφόρα για τη Sony: στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν πουληθεί 13,7 εκατομμύρια αντίτυπα PS4 games, με τα 2,1 από αυτά να είναι του «Killzone Shadowfall».
Επίσης, περισσότεροι από τους μισούς κατόχους PS4, έχουν γίνει μέλη του PS Plus, ενώ τα «Shares» μέσω του γνωστού πλέον κουμπιού του DualShock 4 έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια (3,6 εκατομμύρια προβολές gameplay έχουν στριμαριστεί μέσω Twitch και Ustream).
Τέτοια επιτυχία, με αρχικό στόχο τις 5 εκατομμύρια κονσόλες PS4 έως το τέλος Μαρτίου, ούτε η Sony δεν την περίμενε…

http://peiraxtiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!