Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

O πάστορας φέρεται να δικαιολόγησε την απόφασή του στις πιστές λέγοντας ότι απαιτείται να αισθάνονται "ελεύθερες" στο σώμα το μυαλό όταν παρίστανται στην εκκλησία. Ένας πάστορας στην Κένυα έδωσε εντολή στις γυναίκες που παρακολουθούν τη λειτουργία στην εκκλησία του να μην φορούν εσώρουχα για να μπορέσουν να φτάσουν πιο κοντά στο... Θεό.
Την (τουλάχιστον) παράξενη απόφαση έλαβε ο πατέρας Ντζόλι στην ενορία του στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Kenyan Post, στις γυναίκες απαγορεύεται να φορούν εσώρουχα (των σουτιέν περιλαμβανομένων) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο ναό της Λύτρωσης του Χριστού!

O Nτζόλι φέρεται να δικαιολόγησε την απόφασή του στις πιστές λέγοντας ότι απαιτείται να αισθάνονται “ελεύθερες” στο σώμα και το μυαλό όταν παρίστανται στην εκκλησία για να προσεγγίσουν το Θείο, αλλά περιέργως η επίμαχη απόφαση δεν αφορά όλο το εκκλησίασμα, καθώς δεν συμπεριέλαβε σε αυτή τους άρρενες πιστούς που φαίνεται ότι δεν χρειάζονται να είναι “ελεύθεροι” στο σώμα...

Ο πάστορας προειδοποίησε δε, ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες εάν τα γυναικεία μέλη της εκκλησίας δεν τηρήσουν το νέο κανόνα που έθεσε, όμως οι περισσότερες γυναίκες λέγεται ότι τήρησαν “ευλαβικά” την εντολή του και στην αμέσως επόμενη λειτουργία εμφανίστηκαν χωρίς εσώρουχα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!