Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η “Δύναμη” δεν μοιάζει να είναι ακόμη μαζί του… Όταν πριν από περίπου έναν χρόνο η Disney και η Lucasfilm ανακοίνωσαν...
ότι ο σκηνοθέτης της επόμενης γενιάς του “Star Trek” J.J. Abrams ήταν ο “Εκλεκτός” που θα αναλάμβανε την τρίτη τριλογία του “Πολέμου των Άστρων”, όλοι συνειδητοποίησαν ότι ένα από τα πιο κοφτερά μυαλά του Χόλιγουντ, και κατά δήλωσή του φανατικός οπαδός του “Star Wars” αναλάμβανε την πιο σημαντική αποστολή στη Μέκκα του Κινηματογράφου.

Οι μήνες πέρασαν, και η πρόοδος που έχει σημειωθεί για το “Επεισόδιο 7″, δεν είναι η αναμενόμενη. Όπως λοιπόν σημειώνουν με νόημα όσοι γνωρίζουν κάτι παραπάνω, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ο J.J. Abrams αντιμετωπίζει ένα ουσιαστικό πρόβλημα: Το αν το επόμενο επεισόδιο του “Πολέμου των Άστρων” θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη νέων χαρακτήρων, ή θα ξαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τους “big three”: Luke Skywalker (Mark Hamill), Princess Leia Skywalker (Carrie Fisher), Han Solo (Harrison Ford).

Ο J.J. Abrams ανήκει στους φανατικούς οπαδούς του μεγαλύτερου κινηματογραφικού έπους όλων των εποχών. Και ως τέτοιος, γνωρίζει ότι η χημεία των τριών στην πρώτη τριλογία υπήρξε ένας βασικός λόγος της τεράστιας επιτυχίας του “Star Wars”. Όπως αντίστοιχα η απουσία τους από την επόμενη τριλογία, που χρονικά αποτελούσε prequel ων γεγονότων των Επεισοδίων 4-5-6, μετρίασε την επιτυχία τους.

Ο πειρασμός λοιπόν είναι μεγάλος για τον J.J. Abrams, να επιχειρήσει να αναβιώσει “εκείνη” τη χημεία, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά. Το βέβαιο ωστόσο είναι ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνδέσει τη θητεία του στο τιμόνι του “Πολέμου των Άστρων” με μια… κουτσή επιτυχία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!