Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ένα χρηστικό οδηγό για γονείς που αναζητούν τρόπους διεξόδους με τα παιδιά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος προσφέρει η εφαρμογή «mazimetopaidi» στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος αυτής είναι να ενημερώσει το γονέα για όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά του και όχι μόνο, να παράσχει πληροφορίες για όλες τι.ς εκδηλώσεις που «τρέχουν» στην πόλη (κινηματογράφος, μουσικά εργαστήρια, παιδικό θέατρο, σπορ, ανάγνωση παραμυθιών, βιβλιοπαρουσιάσεις, κατασκευές κ.ά.), παραθέτοντας παράλληλα και ένα χάρτη που θα συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό με τις παιδικές χαρές σε όλο το δήμο. Επίσης ο χρήστης θα μπορεί να περιηγηθεί στους παιδότοπους της πόλης μέσα από έναν αναλυτικό κατάλογο, όπου θα επισημαίνονται τα χαρακτηριστικά αυτών και οι παροχές τους σε συνδυασμό με σχόλια μικρών και μεγάλων επισκεπτών. Η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα παροχής πληροφοριών σε ότι αφορά το φαγητό για γονείς και παιδιά μέσα από ένα γαστρονομικό χάρτη της πόλης, όπου θα τονίζονται τα σημεία εκείνα όπου η οικογένεια μπορεί πραγματικά ν’ απολαύσει ένα γεύμα.
Μέσα από όλες αυτές τις δυνατότητες ο χρήστης θα μπορεί με μια ματιά να βρει στα γρήγορα λύσεις για να περάσει ευχάριστα όλη η οικογένεια.  Η εφαρμογή συμμετέχει σε διαγωνισμό και μπορείτε να την ψηφίσετε εδω http://thessaloniki.appsforgreece.eu/content/%C2%ABmazimetopaidi%C2%BB

http://www.seleo.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!