Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Σε ό,τι αφορά το ξενοδοχειακό τοπίο, στις χρυσές ακτές της Χαλκιδικής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βγει «στο σφυρί» τουλάχιστον 25 - 30 ξενοδοχεία.
«Αλλα πωλούνται, άλλα νοικιάζονται, το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας», αναφέρουν στον «ΑτΚ» πηγές του χώρου, επισημαίνοντας ότι η τιμή του ακινήτου κινείται 30% κάτω από αυτήν που θέλει ο πωλητής. Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες του «ΑτΚ», για τη φετινή αλλά και την επόμενη σεζόν έχουν νοικιαστεί 4-5 ξενοδοχεία στην περιοχή της Σιθωνίας από Ρώσους, τα οποία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την περίοδο του Πάσχα.
 
Στη λίστα με αγοραπωλησίες ξενοδοχείων συμπεριλαμβάνεται η εταιρία Cronwell Hotels & Resorts, η οποία δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Ρωσία, από το 1995. Στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη εταιρία έχει στην κατοχή της τρία ξενοδοχεία, ένα στη Ν. Σκιώνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ένα στον Πλαταμώνα της Πιερίας και ένα στα Ψακούδια στη Σιθωνία. Τα δυο πρώτα βρίσκονται σε λειτουργία, ενώ το τρίτο, λόγω νομικών κωλυμάτων, δεν έχει ξεκινήσει την ανακατασκευή του, η οποία, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ξεκινήσει σύντομα.
 

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!