Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013


Έντονη ήταν η παρουσία των Ελλήνων παικτών και αυτή την αγωνιστική στα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έξι συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και άλλες τέσσερις  σαν αλλαγή με απολογισμό 1 γκολ από τον Κονέ, 1 ασίστ από τον Φετφατζίδη αλλά και μια αποβολή για τον Ταχτσίδη. Καθόλου άσχημα και έπεται συνέχεια.
 Αναλυτικά οι επιδόσεις των ...μεταναστών μας :

 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : Μπήκε σαν αλλαγή στο 78ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, στην εκτός έδρας ήττα της Fulham από τη West Ham με 3-0.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : Βασικός για 90’ λεπτά και με εξαιρετική απόδοση στην εκτός έδρας νίκη της Dortmund με 1-3 επί της Mainz.

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ : Ντεμπούτο για τον νεαρό Έλληνα διεθνή που μπήκε σαν αλλαγή στο 83ο λεπτό στη νίκη της Leverkusen με 3-0 επί της Nurnberg.
ΣΑΜΑΡΑΣ : Παρακολούθησε από τον πάγκο το θριαμβευτικό 7-0 της Celtic επί της Hearts για τον 4ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : Εκτός αποστολής στην ισοπαλία 1-1 της Roma στο Bergamo με την Atalanta

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ  : Μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Torino και έδωσε την ασίστ στον Biondini για να γράψει το τελικό 1-1. Απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την απόδοση του από όλο τον Ιταλικό τύπο.

ΚΟΝΕ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : Ξεκίνησαν μαζί στην αρχική ενδεκάδα της Bologna στο Ennio Tardini απέναντι στην Parma. Ο Κονέ σκόραρε, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μόλις στο 10’ αλλά το γκολ του Antonio Cassano στο 23’ έγραψε το τελικό 1-1. Ο Χριστοδουλόπουλος έγινε αλλαγή στο 64'.
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ : Ξεκίνησε ως βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση της Catania με τη Milan αλλά αποβλήθηκε στο 64’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Balotelli κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-2. Το τελικό 1-3 έγραψε στο 81’ ο Kaka.

ΚΑΡΝΕΖΗΣ : Στον πάγκο των αναπληρωματικών της Granada  στην ήττα από τη Sevilla  με 1-2.

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Βασικοί για 90’ λεπτά στην εκτός έδρας ήττα της Levante με  1-0 από τη Getafe. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που οι δυο Έλληνες παίκτες ξεκίνησαν μαζί στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Caparros.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ Μπήκε ως αλλαγή στο 83’ στη εκτός έδρας ήττα Kaiserslautern με 3-2 από την Dresden. Η Klautern με την ήττα αυτή έπεσε στην τρίτη  θέση της βαθμολογίας της Bundesliga 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!