Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013


Η Newcastle ακολούθησε το παράδειγμα της Everton και νίκησε 1-0 τη Manchester United στο "Old Trafford" για την 15η αγωνιστική της Premier League, αφήνοντας τους πρωταθλητές Αγγλίας 12 πόντους μακριά από την κορυφή.
Οι εποχές έχουν αλλάξει φανερά για τη Manchester United Κάποτε περίμεναν μέχρι το τελευταίο λεπτό την ανατροπή στο σκορ και αυτή ερχόταν. Απέναντι στη Newcastle, οι φίλοι των γηπεδούχων άρχισαν να εγκαταλείπουν το "Old Trafford" πολύ πριν από το έσχατο σφύριγμα του διαιτητή. Ίσως να έφταιγε το γεγονός ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, αλλά δεν πίεζαν για την ισοφάριση. Ίσως διότι αντιλαμβάνονταν ότι ήταν αναπόφευκτη η 2η σερί εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2002 .
Το γκολ του Γιοάν Καμπάιγ ήρθε λίγες στιγμές μετά από το δοκάρι του Πατρίς Εβρά που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τα δεδομένα. Οι Χαβιέρ Ερνάντες και Αντνάν Γιανουζάι απέτυχαν να νικήσουν τον Τιμ Κρουλ, ενώ ο Ρόμπιν φαν Πέρσι που επέστρεψε στην ενδεκάδα είχε γκολ που ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Η αποτυχία της United να σκοράρει για 2ο σερί εντός έδρας ματς (πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2007) θα μπορούσε να έχει μόνο μία κατάληξη. Με χειρότερη επίθεση από την ουραγό Σάντερλαντ, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες υποτάχθηκε στη Newcastle για πρώτη φορά εντός έδρας από το 1972, ενώ το συγκρότημα του Άλαν Πάρντιου νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της Premier League εν ενεργεία πρωταθλητές.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-4-2): Ντε Χέα, Ράφαελ (76' Βαλένσια), Έβανς, Βίντιτς, Εβρά, Γιανουζάι, Τζόουνς, Κλέβερλι (69' Άντερσον), Νανί (68' Ζαχά), Φαν Πέρσι, Ερνάντες
Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ, Ντεμπισί (83' Γιανγκά Εμπιουά), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Καμπάιγ (78' Σό. Αμεόμπι), Τιοτέ, Ανίτα, Σισοκό, Ρεμί, Γκουφράν (57' Μπεν Αρφά)

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!