Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013


Η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε τη Βέρντερ μέσα στη Βρέμη με 7-0 και τρέχει... μόνη της για το πρωτάθλημα, μετά από 15 αγωνιστικές στη Bundeliga. Η Γκλάντμπαχ υπέταξε τη Σάλκε και ξεφεύγει στη μάχη της 4ης θέσης.

Το σκορ είναι στο 5-0 και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντικαθιστά τον αμυντικό μέσο Τιάγο Αλκάνταρα και ρίχνει στο ματς τον... επιθετικό Κλαούντιο Πισάρο. Η ηγεμονία της Μπάγερν Μονάχου στη Bundesliga είναι ανεπανάληπτη και η Βέρντερ Βρέμης, που φέτος καταφέρνει να έχει χειρότερες αμυντικές επιδόσεις και από την εποχή του Τόμας Σάαφ, δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Η εντός έδρας συντριβή με 7-0 από τους Βαυαρούς ήταν αναπόφευκτος και παρά τον τραυματισμό του Άριεν Ρόμπεν, οι τρεμπλούχοι δεν πτοήθηκαν.
Ο Φρανκ Ριμπερί συνεχίζει να λάμπει τη φετινή σεζόν και σημείωσε 3 τέρματα, ο Ντάνιελ βαν Μπούιτεν δεν είχε δουλειά στα μετόπισθεν κι έβαλε κι αυτός το επιθετικό λιθαράκι του και στο 2ο ημίχρονο ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο Τόμας Μίλερ και ο Μάριο Γκέτσε διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, λίγες ημέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου του Champions League.
Βέρντερ Βρέμης (4-4-2): Βολφ, Φριτς, Λουκίμια, Καλντιρόλα, Γκαρσία, Ελία, Γκεμπρέ Σελασιέ, Χουντ (69' Γιλντιρίμ), Μακιάντι (61' Μπάργκφρεντε), Πέτερσεν, Ντι Σάντο (61' Εκιτσί)
Μπάγερν Μονάχου (4-1-4-1): Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ (61' Ντάντε), Αλάμπα, Τιάγο (76' Πισάρο), Μίλερ, Κρόος (69' Κίρχοφ), Γκέτσε, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!