Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου τα καταστήματα όλης της χώρας, καθώς σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013 επιτρέπεται (σε προαιρετική βάση) η λειτουργία τους τις δύο Κυριακές πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς και την Κυριακή των Βαΐων, αλλά και τέσσερις Κυριακές κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.
Με αποφάσεις τους οι κατά τόπους αντιπεριφερειάρχες έχουν επιτρέψει, ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες, τη λειτουργία των καταστημάτων και άλλες Κυριακές. Το προτεινόμενο ωράριο για την προσεχή Κυριακή από τους Εμπορικούς Συλλόγους Αθήνας και Θεσσαλονίκης είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου θα διοργανωθεί και Γιορτή Αγοράς σήμερα αλλά και την επόμενη Κυριακή. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:
"Όπως και πέρυσι , σταθμίζοντας το γεγονός, ότι η κοινωνία μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση, αποφασίσαμε ένα κομμάτι των δράσεων μας να αποσκοπεί σε «στοχευμένη» χαρά. Ως εκ τούτου, φιλοδοξούμε να καλύψουμε επιθυμίες και ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται από Ιδρύματα, καθώς και στους Γιατρούς του Κόσμου, προσβλέποντας, από τη χαρά τους, εμείς να πάρουμε μεγαλύτερη χαρά. Τα δώρα των παιδιών θα δοθούν σε μια ανοιχτή μικρή γιορτή που θα διοργανώσουμε γι'αυτά, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Πλ.Αριστοτέλους) και στην οποία θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε.
Εκτός των παραπάνω και προκειμένου ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης να μη «χαλάσει την παράδοση» και να είναι «παρών», στην αγορά της πόλης μας, θα διοργανώσει, σε συνεργασία με την «f14 ΚΟΙΝΟΝ Φ1ΤΟΓΡΑΦ1Ν» έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «agora», με φωτογραφική παρουσίαση της ιστορικής, οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και αρχιτεκτονικής οντότητας της κλασσικής αγοράς της πόλης μας, της αγοράς του ιστορικού κέντρου. Η έκθεση
Φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στον άξονα της Αριστοτέλους (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή) και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου σε τρία σημεία Π.Μελά- Π.Π.Γερμανού και Ικτίνου".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!