Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013


Τελευταία αγωνιστική για το 2013 και με εξαίρεση την Premier League τα υπόλοιπα πρωταθλήματα δίνουν ραντεβού με τους φιλάθλους στις αρχές της νέας χρονιάς. Η στήλη εύχεται σε όλους τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς  να έχουμε μια θεαματική, συναρπαστική και γεμάτη συγκινήσεις ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία για τον καθένα μας. Παράλληλα ευχόμαστε όλο και περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα Ευρωπαϊκά γήπεδα προς όφελος πάνω από όλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ας ρίξουμε μια ματιά στον απολογισμό αυτής της αγωνιστικής :

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ : Παρών και πάλι στην αρχική ενδεκάδα της Fulham  σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με την ManCity να φεύγει τελικά νικήτρια από το Craven Cottage με 2-4. Ο Έλληνας διεθνής έγινε αλλαγή στο 82’ με το σκορ εκείνη τη στιγμή στο 2-3. Ένα λεπτό αργότερα ο Milner έγραψε το τελικό σκορ.
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ : Παρών για 90’ λεπτά στην νέα ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τη Hertha με 1-2 .Είναι κρίμα για τον Sokratis το γεγονός ότι η μονιμοποίηση του στην ενδεκάδα της Dortmund ήρθε σε μια περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ : Εκτός αποστολής της Bremen στη μεγάλη νίκη  με 1-0 επί της Leverkusen .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. : Μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του εκτός έδρα αγώνα της Schalke με τη Nurnberg που τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα.
ΣΑΜΑΡΑΣ : Δεν ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα της Celtic με την Hearts που βρήκε νικητές τους Κέλτες με 2-0 διατηρώντας το αήττητο για 16ο αγώνα. Μπήκε ως αλλαγή στο 71’ και μετά από δική του προσπάθεια  ο Forrest έγραψε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις..
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ : Έμεινε για μια ακόμη φορά στον πάγκο στην άνετη νίκη της Roma με 4-0 επί της Catania.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ  : Μπήκε ως αλλαγή στο 64’ αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στο Renato DallAra της Bologna.

ΚΟΝΕ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ : Ο Κονέ έπαιξε για 90’ λεπτά στη νίκη επί της Genoa με 1-0. Ο Χριστοδουλόπουλος έμεινε στον πάγκο της ομάδας.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ : Εκτός αποστολής της Catania στην βαριά ήττα με 4-0 στο Olimpico.

ΚΑΡΝΕΖΗΣ : Στον πάγκο της Granada στην  εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Sociedad. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε βασικός στον επαναληπτικό του Copa Del Ray με την Alcorcon που έκρυβε δυσάρεστη εξέλιξη αφού η Granada παρά το εκτός έδρας 0-2 που είχε από τον πρώτο αγώνα κατάφερε να αποκλειστεί στα πέναλτι με 4-5.

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι μέσα στο Vicente Calderon ξεκίνησαν βασικοί απέναντι στην εκπληκτική φέτος Atletico από την οποία ηττήθηκαν δύσκολα με 3-2. Οι δυο Έλληνες αμυντικοί είχαν πολύ καλή απόδοση ειδικά ο Βύντρα που κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τον David Villa με το μαρκάρισμα του οποίου είχε χρεωθεί, ενώ και ο Νίκος Καράμπελας έδωσε την ασίστ στον Ivanschitz για το 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό.


ΓΚΕΚΑΣ  Επιστροφή στην ενδεκάδα της Konyaspor για τον Έλληνα επιθετικό στην εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Kayserispor.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!