Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Πραγματικότητα ή η μεγαλύτερη φάρσα της αυτοκίνησης που έγινε ποτέ...

Όλοι περιμέναμε ότι θα φιγούραραν εξωφρενικά οχήματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, εκεί που η αυτοκίνηση αποφασίζει να κάνει τρέλες, αυτό όμως δεν το είδαμε να έρχεται.

Το «άγριο» supercar των φωτογραφιών είναι το Sixteen της Devel, μιας exclusive φίρμας με έδρα το Ντουμπάι, που όπως αποκαλύπτουν οι τοίχοι πίσω του η εταιρία το θέλει να διαθέτει ιπποδύναμη 5.000 αλόγων(!) και να πιάνει τελική ταχύτητα 560 χλμ/ώρα(!), με την επιτάχυνση να αποκρυσταλλώνεται στα μόλις 1,8 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ/ώρα!

Οι πληροφορίες προέρχονται βέβαια -πέρα από τον εκθεσιακό χώρο της Devel- από τον χρήστη Patrick3331, ο οποίος τράβηξε το βίντεο που θα παρακολουθήσετε.



Η επίσημη ιστοσελίδα της Devel κρατά το στόμα της περιέργως σφαλιστό, περιοριζόμενη απλώς να αναφέρει ότι «το Devel Sixteen δημιουργήθηκε με το πάθος να γίνει το αμάξι θρύλος στην ιστορία των supercars», σχολιάζοντας επιπλέον ότι έχει «απαράμιλλη δύναμη και επιδόσεις».



Κι αν ο κινητήρας του είναι ο W16 που μοστράρει και η Bugatti, το θρυλικό supercar διαθέτει το 1/5 της φερόμενης ιπποδύναμης του Sixteen!



Όσο για το στιλ του, θυμίζει το Pagani Zonda αλλά και τις Lamborghini Veneno και Egoista, με τις gullwing πόρτες να κάνουν τη διαφορά.



Μέχρι να μάθουμε όμως τι γίνεται πράγματι με το Devel Sixteen, ας κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να βγούμε τουλάχιστον από το σκοτάδι και τη σύγχυση...








http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!