Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Νέο «πάγο» στα τρία αιτήματα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την παράταση των δύο μηνών αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του Δεκεμβρίου, της προσμέτρησης στις απολύσεις του Δεκεμβρίου των 800 έως 1000 απομακρύνσεων από ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ αλλά και των συμβασιούχων που παραμένουν στο Δημόσιο με προσωρινές διαταγές, έβαλε η τρόικα  κατά τη σημερινή συνάντηση
Εν αναμονή του ραντεβού της Κυριακής με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών,  οι εκπρόσωποι των δανειστών μας κατά της σημερινή σχεδόν δίωρη συνάντηση στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης  τόνισαν στον Κ. Μητσοτάκη και την Ε. Χριστοφιλοπούλου ότι οι τελικές τους απαντήσεις θα δοθούν σε νέα συνάντηση τη Δευτέρα.
Εγκρίθηκε το κύμα του Σεπτεμβρίου
Πάντως, οι κύριοι Τόμσεν, Μόρς και Μαζούχ  έδωσαν και την τυπική έγκριση αναφορικά με τους 12.500 «διαθέσιμους» του Σεπτεμβρίου μετά και την ένταξη των 1.259 διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων αλλά και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης δομών και των νέων οργανογραμμάτων για τους 410.000 υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα.
Παράλληλα, όπως έλεγαν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην aftodioikisi.gr, δεν έβαλαν στο τραπέζι, τουλάχιστον προς το παρόν, νέες απαιτήσεις αναφορικά τη διαθεσιμότητα του Δεκεμβρίου, τις 11.000 απολύσεις του 2014 αλλά και για κάποιο νέο κύμα διαθεσιμότητας για τα επόμενα χρόνια.
aftodioikisi.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!