Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων πλησιάζει και στους χώρους της ΔΕΘ ετοιμάζεται το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας. Το μαγευτικό αυτό «χωριό» θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.
Η ΔΕΘ-HELEXPO έχοντας ως στόχο τη διασκέδαση όλων ανεξαρτήτως ηλικίας, στο επόμενο διάστημα θα διαφημίσει το όλο εγχείρημα στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας μας, διανέμοντας σχετικό υλικό στα σύνορα.
Το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα «καταλαμβάνει» τρία περίπτερα της ΔΕΘ αλλά θα επεκτείνεται και στους υπαίθριους χώρους της. Στα περίπτερα 14 και 15 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις, όπως παραστάσεις παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου Καραγκιόζη, δημιουργικά εργαστήρια και διαδραστικά ακροβατικά στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες. Αυτό πάντως που θα κλέψει σίγουρα την παράσταση είναι ένα φαντασμαγορικό light show!
Στο περίπτερο 13 οι λάτρεις του πατινάζ θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο παγοδρόμια. Το ένα θα είναι για έμπειρους παγοδρόμους και το άλλο για αρχάριους. Στο ίδιο περίπτερο θα υπάρχουν και διάφορες δραστηριότητες με στόχο τη διασκέδαση των επισκεπτών.
Στους εξωτερικούς χώρους θα στηθεί μία διαδραστική φάτνη, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του  Άι Βασίλη.
Φυσικά από το χριστουγεννιάτικο χωριό δεν θα μπορούσε να λείψει μία χριστουγεννιάτικη αγορά όπως και χώροι για καφέ και φαγητό.
Το ενιαίο εισιτήριο των 6 ευρώ θα δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να δοκιμάσει όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις για… όση ώρα αντέχει, ενώ με την επίδειξη του εισιτηρίου το πάρκινγκ θα είναι δωρεάν.
Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς ξωτικά δεν γίνεται, στην πύλη της ΔΕΘ ένα ξωτικό θα μετράει το ύψος των επισκεπτών και όσοι δεν ξεπερνούν το ένα μέτρο, θα εισέρχονται στο χριστουγεννιάτικο πάρκο δωρεάν.
echoes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!