Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου είναι πιθανότατα και ο ταχύτερος στην κατανάλωση κοτόπουλου σε μπουκιές.

Ο Ουσέιν Μπολτ έδωσε λίγο από το... χρυσάφι του στα αμερικανικά ταχυφαγεία του Πεκίνου.

Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και προκάλεσε όχι μόνο σάλο, αλλά και trend υπέρ των chicken nuggets.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερσταρ δήλωσε ότι έτρωγε 100 μπουκιές κοτόπουλου την ημέρα. Ο αριθμός είναι σοκαριστικός, όχι όμως και τόσο για έναν αθλητή που καίει πολλές θερμίδες και αντίστοιχα χρειάζεται περισσότερες.

Η... άτακτη αυτή -συγκριτική με την "καθώς πρέπει" υγιεινή διατροφή- ομολογία του Lightning Μπολτ ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι πρέπει να τρεφόταν μόνο με αυτό το φαγητό.

Ο Μπολτ υποστηρίζει ότι έφαγε πάνω από 1.000 λαχταριστές μπουκίτσες πανέ όσο ήταν στο Πεκίνο, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 και τις 15 ημέρες που έμεινε εκεί.
 Ξεκίνησε πρώτα να τρώει μια μερίδα των 20 για μεσημέρι και κατόπιν, υιοθέτησε την... κατάποση 20 μπουκιών τόσο το απόγευμα, όσο και το βράδυ!

Ο ίδιος ο Τζαμαϊκανός εξήγησε ότι σε περιόδους έντονης προπόνησης, αλλά και κόπωσης εξαιτίας της πίεσης των αγώνων επιπέδου σκληρού πρωταθλητισμού, χρειαζόταν μερικές θερμίδες, άρα και μερικές... εικοσάδες από μπουκιές κοτόπουλου παραπάνω...
Χάρη στις λαχταριστές μπουκίτσες, ο 27χρονος Γιουσέιν κατανάλωνε πάνω από 4.700 θερμίδες τη μέρα!
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!