Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η «καρδιά» του SCRABBLE, του πιο δημοφιλούς παιχνιδιού γνώσης σε όλο τον κόσμο θα χτυπήσει για δύο ημέρες, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, όπου ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και των Τμημάτων Βιβλιοθήκης Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και Παιδείας - Διά Βίου Μάθησης, διοργανώνουν Διαγωνισμό -Πρωτάθλημα SCRABBLE σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση με κάθε τρόπο της ελληνικής γλώσσας, που καθημερινά και αδιάλειπτα καλείται να αμυνθεί στους ξενισμούς και τα "greeklish", προσφιλή τρόπο γραφής όχι μόνο των μαθητών αλλά και των ενηλίκων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στο χώρο της πλατείας θα πραγματοποιηθούν παρουσίαση του παιχνιδιού και αγώνες επίδειξης από πρωταθλητές Σκραμπλ, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ (Π.Ε.Σ.).
Το διαγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό-πρωτάθλημα (παιδικό 8-17 ετών, ενηλίκων 18 και άνω) καλείται να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου:
- είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr)
- είτε γραπτά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου (Πολιτιστικό Κέντρο, Μ. Αλεξάνδρου 57, τηλ. 2310762400).
- Αιτήσεις συμμετοχής θα διατίθενται επίσης και από το café Calma (Π. Μελά 14-16, τηλ. 2311 242124).

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!