Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016


Ένα βήμα πιο πέρα πηγαίνει τη συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο δημοσιογράφος του sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος ο οποίος στο ρεπορτάζ του υποστηρίζει ότι δεν θα είναι μόνο με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου στο κανάλι του προέδρου του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ρεπορτάζ:
«Ένας νέος εκδοτικός, αλλά τηλεοπτικός «γάμος» βρίσκεται στα… σκαριά. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν μιντιακό όμιλο που θα έχει ένα κανάλι (από την άδεια της Alter Ego), πέντε εφημερίδες («Real News», «Αγορά», «Παραπολιτικά», «Επένδυση» και «Freddο») καθώς και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (Real FM και Παραπολιτικά FM). Στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να ολοκληρωθεί επιτυχώς το νέο σχήμα αλλά και να εκπέμψει και ο νέος τηλεοπτικός σταθμός με την άδεια του καναλάρχη πλέον Μαρινάκη.
Ωστόσο κάθε τέτοια εκτενής συνεργασία ή συγχώνευση έχει και «απώλειες»: απορίας άξιον αν κρατηθούν και οι πέντε εφημερίδες, καθώς «Αγορά» και «Επένδυση» είναι σαββατιάτικες οικονομικές… Ο δε Χατζηνικολάου προορίζεται για κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του νέου καναλιού ενώ ακούγεται και ο Νίκος Στραβελάκης για τον ρόλο του διευθυντή ειδήσεων.»
Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το project της τηλεόρασης και είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, επενδύοντας και χτίζοντας από μηδενική βάση το νέο κανάλι. Πηγές από τον Πειραιά, που είναι η έδρα του στρατηγείου των επιχειρήσεων του εφοπλιστή, υποστηρίζουν ότι στις προθέσεις του είναι να «χτυπήσει» όλα τα μεγάλα ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς…”
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!