Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016


Ιδιαίτερα σκληρή φαίνεται ότι θα είναι η μάχη που θα δώσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων ο Μπραντ Πιτ και η Αντελίνα Τζολί για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός, στην αίτηση του διαζυγίου που κατέθεσε ζητά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ωστόσο, μετά την αρχική σιωπή, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται ότι θα δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα ώστε η επιμέλεια να είναι από κοινού.
«Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, σύμφωνα με το TMZ.
Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του στο περιοδικό People, ο Μπραντ Πιτ επιβεβαίωσε πως αυτός και η Αντζελίνα Τζολί χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.
«Είμαι πολύ ξαφνιασμένος από όλο αυτό, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η ποιότητα ζωής των παιδιών. Ευγενικά ζητάω από τα μέσα να τους δώσουν το χώρο που αξίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!