Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Μείνατε καλοκαίρι στην πόλη εσείς και το πενιχρό σας budget, που δεν φτάνει για ξενύχτια με κοκτέιλ σε ταράτσες που κοιτάζουν κατάματα την Ακρόπολη; Μην στεναχωριέστε, και μην απελπίζεστε. Το in2life είναι εδώ, και έχει όχι μία, ούτε δύο, αλλά πέντε διαφορετικές λύσεις για φθηνή καλοκαιρινή διασκέδαση.

Βουτιά και συγχώριο

Δύσκολα θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο δροσερή και πιο low budget καλοκαιρινή διασκέδαση από μερικές βουτιές στην αττική ακτογραμμή. Μαζέψτε την παρέα για να μοιράσετε το κόστος της βενζίνης, και βάλτε πλώρη για τα Λεγραινά, τον Χάρακα ή το Πευκοδάσος του Σχινιά. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει λεπτομέρειες για τις ωραιότερες δωρεάν παραλίες της Αττικής.

Δείπνο με λεμόνι στο μπαλκόνι

Μια διάσημη αμερικανίδα σεφ έλεγε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πεις σε κάποιον πως τον αγαπάς, από το να του μαγειρέψεις ένα τέλειο φαγητό. Δείξτε, λοιπόν, στους φίλους σας πόσο τους αγαπάτε, προσκαλώντας τους για φαγητό στο σπίτι σας –στο μπαλκόνι σας, ακόμα καλύτερα. Δε χρειάζεται να ετοιμάσετε ένα εξεζητημένο δείπνο τριών πιάτων, αν δεν «το ‘χετε» με τη μαγειρική. Πάρτε ιδέες από τις συνταγές μας για φοβερές μακαρονάδες ή για απλά αλλά πρωτότυπα πιάτα με κοτόπουλο. Εγγυημένη επιτυχία.

Και για επιδόρπιο, το απόλυτο hit των παιδικών μας χρόνων: Παγωτό-σάντουιτς φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Πανεύκολα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να το μάθει κανείς. Διαβάστε τις οδηγίες μας, εδώ.

Ιδιωτικές προβολές

Η αίθουσα (το σαλόνι σας, δηλαδή) κλιματίζεται, κι είναι ό,τι πρέπει για σινεφίλ βραδιές για δύο. Κι αν το video club της γειτονιάς είναι κλειστό, μην ανησυχείτε καθόλου: Αυτό το καλοκαίρι τα κανάλια Novacinema φέρνουν στις οθόνες μας την αφρόκρεμα του κινηματογράφου. Από ‘80s διαμαντάκια –Κοκτέιλ με τον Τομ Κρουζ και Dirty Dancing με Πάτρικ Σουέιζι, κανείς;– μέχρι παλιό καλό Χόλιγουντ με Μέριλιν και Ρίτα Χέιγουορθ, και από καυτές καλοκαιρινές πρεμιέρες όλων των ταινιών που χάσατε πριν λίγο καιρό στα σινεμά (Solace, Man from U.N.C.L.E., Macbeth, Brooklyn…) μέχρι ολόφρεσκες σειρές για τις οποίες θα μιλά σύντομα όλος ο κόσμος.

Τα παιδία παίζει

Αν είστε της άποψης ότι τα επιτραπέζια είναι μόνο για πιτσιρίκια, άντε και για εφήβους εθισμένους στο D’n’D, δεν έχετε ξενυχτήσει πάνω από μια παρτίδα Merchants & Marauders, ή Αποίκων του Κατάν. Δείτε εδώ και εδώ μερικές από τις καλύτερες προτάσεις μας για επιτραπέζια, μαζέψτε την παρέα στο σπίτι και καλή διασκέδαση.

«Απόψε στ’ ακρογιάλι θα τη βρούμε…

…Θα πιούμε όλες τις μπύρες αγκαλιά» τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες στα μακρινά 80s, κι από τότε που μας βάλαν’ την ιδέα, ακόμα δεν μας έχει φύγει. Υπάρχει, άλλωστε, κάτι πιο… αυγουστιάτικο από τις βραδινές βουτιές, ή απλώς το άραγμα με μπύρες βράδυ στην παραλία; Κατεβάστε το φορητό CD player από το πατάρι, πάρτε πετσέτες και… φύγατε, για μια από τις πολλές παραλίες της Αττικής που ενδείκνυνται για βραδινό μπάνιο. Τις έχουμε συγκεντρώσει όλες εδώ.
5 δροσερές λύσεις για low budget διασκέδασηin2life.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!