Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Βιβλίο αποκαλύπτει την σχέση του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον κομμωτή του!
Ένα βιβλίο δύο Γαλλίδων δημοσιογράφων κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και βγάζει στη φόρα τα… ροζ άπλυτα του πιο γοητευτικού χολιγουντιανού σταρ, του Τζορτζ Κλούνει. 
Αν και αρκετοί δεν έπεσαν και από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις, εν τούτοις οι Maelle Brun και Amelle Zaid στο βιβλίο τους  «Une ambition secrète» (Μια μυστική φιλοδοξία), ξεμπροστιάζουν δημοσίως τη διπλή ερωτική ζωή του Κλούνει.
Σύμφωνα με το βιβλίο λοιπόν, ο γόης του Χόλυγουντ εδώ και είκοσι χρόνια έχει ερωτική σχέση με τον Ιταλό κομμωτή του, Γουάλντο Σάντσεζ (Waldo Sanchez), ο οποίος μάλιστα ήταν στο πλευρό του σε όλο το τριήμερο του γάμου του με την Αμάλ Αλαμουντίν στην Βενετία.
Βέβαια, οι δύο συγγραφείς αναφέρονται στον Σάντσεζ ως τον "πιο στενό του φίλο", μια σχέση που κρατά εδώ και 25 χρόνια. Ωστόσο, οι ομοφυλοφιλικές τάσεις του Κλούνει περιγράφονται διακριτικά σε όλο το βιβλίο, σύμφωνα με την www.lexpress.fr.
O ελκυστικός κομμωτής είναι ένα βασικό πρόσωπο στο περιβάλλον και τη ζωή του διάσημου ηθοποιού. Οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία στο πάρκινγκ ενός στούντιο ταινιών στα μέσα της δεκαετίας του '90 και έκτοτε ο Σάντσεζ είναι σχέδον πάντα πανταχού παρών - σαν διακριτική και αινιγματική σκιά, όπως περιγράφει το βιβλίο. Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί σε αρκετές από τις ταινίες του Κλούνει, όπως  «Η χώρα του αύριο», «Gravity», «Καυτό απόρρητο» και άλλες.

Οι δύο δημοσιογράφοι βασίστηκαν σε "μυστικά" που είδαν το φως της δημοσιότητας από διάφορα έντυπα και συνεντεύξεις
Όσο για την κα Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνει, πιθανότατα δεν είναι παρά η "κάλυψη" του διάσημου σταρ, τόσο για το "αντρικό" προφίλ του - που εξακολουθεί να γοητεύει εκατομμύρια γυναίκες ακόμα και στα 55 του - όσο και στις πολυτικές του φιλοδοξίες: να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!