Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016


Το λόγο που… κεράτωσε την επί 33χρόνια σύζυγό του, Σάρον, αποκάλυψε με ανακοίνωσή του, ο Όζι Όσμπορν.

Αν και το ζευγάρι χώρισε για λίγες εβδομάδες εξαιτίας της εξωσυζυγικής σχέσης του πρώην frontman των Black Sabbath με την «κομμώτρια των σταρς» Μισέλ Παγκ, τελικά τα ξαναβρήκε!

Θέλοντας λοιπόν να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο Όζι για τις απιστίες του, δήλωσε- μέσω του εκπροσώπου του – ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια εθισμένος στο σεξ.

Μάλιστα, τόνισε πως πλέον έχει συμφιλιωθεί με την Σάρον και έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του, με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία έξι χρόνια!

«Την τελευταία εξαετία, ο Όζι Όσμπορν αντιμετωπίζει έναν εθισμό με το σεξ. Λυπάται εάν η κυρία Παγκ παρεξήγησε τη φύση της σχέσης τους. Βέβαια, ουδέν κακό αμιγές καλού. Από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ο παράνομος δεσμός του με την Μισέλ, ο Όζι ξεκίνησε εντατική θεραπεία για να θέσει υπό έλεγχο τον εθισμό του. Ο Όζι ντρέπεται τρομερά για τον τρόπο που επηρέασε η συμπεριφορά του την οικογένειά του και ευχαριστεί τον θεό που η απίστευτη σύζυγός του αποφάσισε να μείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση.

Βέβαια, η ερωμένη του επιμένει ότι η σχέση της με τον θρύλο της metal ήταν ρομαντική και ότι δεν ήταν συνέπεια του εθισμού του.

«Είχαμε μια πολύ αληθινή σχέση. Με έκανε να νιώθω η πιο όμορφη και λατρεμένη γυναίκα στον κόσμο», ανέφερε η κομμώτρια στο περιοδικό People, τονίζοντας ότι αισθάνεται ακόμα ερωτευμένη με Όσμπουρν αλλά σέβεται την απόφασή του να γυρίσει στην οικογένειά του!

Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!