Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

iphone7-concept
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αμερικανική εταιρεία έχει ορίσει σαφώς μεγαλύτερη παραγωγή για τη μελλοντική της συσκευή, το iPhone 7, σε σχέση με την παραγωγή που προβλέπουν αναλυτές της Wall Street.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Economic Daily Times της Ταϊβάν η Apple έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να κατασκευαστούν από 72 έως 78 εκατομμύρια συσκευές, έως το τέλος του χρόνου. Κύριος κατασκευαστής παραμένει η Foxconn, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα αυξημένο μερίδιο κατασκευής θα αναλάβει και η ανταγωνιστική της Pegatron.
Εάν το δημοσίευμα επαληθευθεί θα πρόκειται για μία τεράστια άνοδο σε σχέση με τα 65 εκατομμύρια συσκευές που προβλέπουν οι αναλυτές. Επιπλέον, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγή iPhone τουλάχιστον για τα τελευταία δύο χρόνια. Προφανώς μία παραγωγή αυτού του επιπέδου συνεπάγεται την προσμονή για αύξηση των πωλήσεων τουλάχιστον κατά 20%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περυσινά iPhone 6s και 6s Plus δεν ήταν αρκετά ώστε να πείσουν το καταναλωτικό κοινό να αναβαθμίσει τις συσκευές του, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι η Apple ήρθε για πρώτη φορά αντιμέτωπη με πτώση των πωλήσεων.
Προφανώς, η επόμενη συσκευή, πιθανότατα με την ονομασία iPhone 7, θεωρείται από την Apple το μέσο για να ανακάμψει τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο επιδόσεων απέναντι στον ανταγωνισμό.
Το σύνολο των φημών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα επιβεβαιώνουν ότι θα πρόκειται για μία συσκευή που θα καταφέρει να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού: dual ηχεία, γυάλινο περίβλημα, πίσω κάμερα που δεν θα εξέχει από το σώμα της συσκευής και dual camera για την έκδοση iPhone 7 Plus, αποθηκευτικός χώρος που θα φτάνει στα 256GB, ασύρματη φόρτιση, απουσία υποδοχής headphone 3,5 χιλιοστών, είναι μόνο μερικές από τις φήμες αυτές.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!