Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Apple-Store
Σταδιακά η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά της εικονικής πραγματικότητας, χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει τα σχέδιά της. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του διευθύνοντος συμβούλου της Apple, Τιμ Κουκ στην Ινδία εκτιμάται ότι συζητήθηκε το θέμα της μετάβασης της Apple στην εποχή του Virtual Reality, χωρίς να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν έγινε, όντως, μία τέτοια επαφή. Υπάρχουν ήδη κάποιες κατατεθειμένες πατέντες της Apple για τον τομέα της εικονικής πραγματικότητας, οι οποίες δεν είναι δεδομένο εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο τελικό προϊόν.
Το Phone Arena εκτιμά ότι η Ινδία θα είναι ένας τόπος στον οποίο θα γίνει η παραγωγή αντικειμένων σχετικών με το VR, ενώ η Apple εκτιμάται ότι θα βασίζει την παραγωγή της εκεί, εφόσον προχωρήσει στην τελική προώθηση του σχεδίου. Ο Τιμ Κουκ, σε ανεπίσημες κουβέντες με εκπροσώπους του Τύπου, σημείωσε ότι η Apple μάλλον ετοιμάζει ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας, χωρίς να το επιβεβαιώνει, αλλά και χωρίς να το αρνείται.
Σε θέματα που αφορούν στην Apple ισχύει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, επομένως όλα τα παραπάνω δεν μπορούν παρά να σημαίνουν ότι είναι έτοιμη για την VR εποχή. Οι επαφές στην Ινδία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για κάτι τέτοιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!