Πέμπτη 26 Μαΐου 2016


Νομίζεις ότι έχεις εξαφανίσει από το facebook δια παντός ό,τι δεν θες ποτέ να δει κανείς, σωστά;;; Λάθος! Το facebook φροντίζει να… “κλείσει σπίτια” και το athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τον τρόπο που θα… ψαχουλέψετε το παρελθόν «εκείνου που σας ενδιαφέρει», προκειμένου να ανακαλύψετε πράγματα που πίστευε ότι είχε διαγράψει για πάντα! Το facebook, λοιπόν, διατηρεί όλες τις πληροφορίες σας σε ένα αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε με μερικά πολύ απλά βήματα!
Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις
Μπείτε στα settings (ρυθμίσεις)
Πατήστε την επιλογή «Download a copy of your Facebook data»
downloadcopy
Στη συνέχεια θα λάβετε ένα νέο email το οποίο θα σας ενημερώνει ότι το αρχείο σας είναι έτοιμο για download μέσω ενός λινκ που θα είναι ενεργό για μικρό διάστημα.
request
Ανοίξτε το συμπιεσμένο αρχείο (zip file) και είστε έτοιμοι!
Μπείτε στο index
Αυτό το αντίγραφο περιλαμβάνει πολλές από τις πληροφορίες τις οποίες ήδη περιέχουν ο λογαριασμός και το αρχείο δραστηριοτήτων (π.χ. τις πληροφορίες του Χρονολογίου σας, τις δημοσιεύσεις που έχετε κοινοποιήσει, τα μηνύματα, τις φωτογραφίες και άλλα πολλά). Επιπλέον, περιέχει πληροφορίες που δεν βλέπετε όταν απλώς συνδέεστε στο λογαριασμό σας (π.χ. τις διαφημίσεις που έχετε πατήσει, τις καταγεγραμμένες διευθύνσεις IP από τις οποίες έχετε συνδεθεί ή αποσυνδεθεί από το Facebook, καθώς και άλλα πολλά)…
Η χρήση αυτής της εφαρμογής είναι πολλαπλή! Πάντως, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, διότι όπως εσείς ενημερωθήκατε μόλις για αυτή την εφαρμογή, μπορεί με τον ίδιο τρόπο να έχει ενημερωθεί κάποιος άλλος… «περίεργος» και να κατεβάσει το δικό σας αρχείο αν έχει τους κωδικούς σας!
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!