Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015


Το νέο compact SUV της Hyundai Motor, το νέο Tucson, έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων από τον Ανεξάρτητο Οργανισμό Αξιολόγησης Οχημάτων « Euro NCAP ».
Το αποτέλεσμα υπογραμμίζει την προσέγγιση της Hyundai να εγκαταστήσει τεχνολογίες αιχμής και χαρακτηριστικά υψηλής ασφαλείας σε όλη την γκάμα των οχημάτων της.
Το νέο Tucson προσφέρει νέα χαρακτηριστικά ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και τα πορίσματα των δοκιμών του Euro NCAP δείχνουν ότι, είναι ένα από τα ασφαλέστερα και πιο πλήρως εξοπλισμένα οχήματα στην κατηγορία του.
Επιπλέον, αν και μόνο το σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist System) και η λειτουργία Speed Limit Information ελήφθησαν υπόψη από το Euro NCAP, το νέο Tucson είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας για την αποφυγή και την ελαχιστοποίηση της σοβαρότητας των ατυχημάτων. Μεταξύ αυτών είναι το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό σε απρόσμενες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης αυτόνομα εάν απαιτείται. Επίσης, το όχημα διαθέτει Blind Spot Detector, Rear-Cross Traffic Alert και Vehicle Stability Management που ολοκληρώνουν το συνολικό πακέτο ενεργητικής ασφάλειας.
Για αυξημένη ασφάλεια των πεζών, το νέο Tucson είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα Active Hood στον στάνταρ εξοπλισμό του, όπου ανασηκώνεται το καπό του οχήματος προκειμένου να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης με πεζό. Η νέα δομή αμαξώματος διαθέτει πλέον 30% περισσότερο προηγμένο χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής, αυξάνοντας την στρεπτική ακαμψία του αυτοκινήτου, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή σε περιπτώσεις σύγκρουσης. Επιπλέον, η ενίσχυση της συνδεσμολογίας της καμπίνας επιτρέπει την καλύτερη διάχυση της ενέργειας σύγκρουσης - ένας επιπλέον παράγοντας που ήταν στο επίκεντρο για το θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής του Euro NCAP.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!