Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Έσπασαν καρδιές στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Συναρπαστική ήταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το "χορταστικό" 3-3 στο Καυταντζόγλειο.
Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι με πιο επιθετικές διαθέσεις, ήταν ο Ηρακλής που άνοιξε το σκορ στο 14’ με προβολή του Μακρή, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 35ο λεπτό, με τον Πέλκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Λέοβατς.
Ωστόσο, ο «Γηραιός» πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, καθώς στο 43’ ο Βέλλιος εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Σάμπο, που έκανε άσχημο γύρισμα προς τον Κόστα, πλασάροντας τον Όλσεν για το 2-1.
Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήρθε στο δεύτερο μέρος. Στο 65’ ο Μπερμπάτοφ από κοντά, μετά από σουτ του Αθανασιάδη, ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 77’ ο Τζαβέλλας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Περνίς, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και τέταρτο γκολ στο 90', όταν ο Κάτσε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπαρτολίνι, όμως ο Μπερμπάτοφ δεν κατάφερε από τη βούλα να νικήσει τον Περνίς.
Και αυτήν την αστοχία ο ΠΑΟΚ τελικά την πλήρωσε ακριβά, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπαρτολίνι εκμεταλλεύθηκε την κακή απομάκρυνση του Τζαβέλλα και από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον "Γηραιό".
Ο βαθμός της ισοπαλίας φέρνει τον ΠΑΟΚ στους 11 και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, ενώ ο Ηρακλής έπιασε την Ξάνθη στους 7 βαθμούς και την 12η θέση.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!