Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

casio-02
H Casio έχει κατά καιρούς παρουσιάσει ρολόγια τα οποία έχουν χαρακτηριστικά ενός smartwatch, αλλά τώρα ετοιμάζεται για μία ολοκληρωμένη συσκευή. 
Σύμφωνα με πηγές της Casio που επικαλείται το Android Headlines, το smartwatch που ετοιμάζει θα είναι ένα ρολόι που θα έχει “έξυπνες” λειτουργίες και όχι μία ηλεκτρονική συσκευή που θα προσπαθεί να μιμηθεί ένα κανονικό ρολόι. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι το ρολόι της Casio θα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κακουχίες, όπως τα μοντέλα G-Shock, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τιμή που θα κυμαίνεται γύρω στα 400 δολάρια στις ΗΠΑ.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιο λειτουργικό σύστημα θα επιλέξει η Casio, καθώς δεν θεωρείται δεδομένη η επιλογή του Android Wear, ενώ η έναρξη της διάθεσής του στην αγορά τοποθετείται περίπου στον προσεχή Μάρτιο. Το κοινό στο οποίο θα στοχεύει η εταιρεία θα είναι όσοι έχουν outdoor δραστηριότητες και ασχολούνται έστω και περιστασιακά με τον αθλητισμό.
Για πολλούς αναλυτές, η εμπλοκή της Casio με τον τομέα του smartwatch θα αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού, μιας και πρόκειται για μία εταιρεία που έχει δείξει υψηλή τεχνογνωσία στην ενσωμάτωση ποικίλων smart λειτουργιών στα ρολόγια που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, επομένως είναι δεδομένο ότι θα βάλει τα δυνατά της και στις μελλοντικές προτάσεις της.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!