Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΑΟΚ ο... εξάσφαιρος: Σκόρπισε τη Λοκομοτίβα ο Δικέφαλος του Βορρά
Σαρωτικός ήταν ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, καθώς στο ματς της Τούμπας όχι μόνο ανέτρεψε το εις βάρος του 1-2 από τον πρώτο αγώνα, αλλά διέλυσε την κροατική ομάδα με 6-0, εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν από πολύ νωρίς τις... άγριες διαθέσεις τους, και ήδη πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα είχαν “καθαρίσει” το παιχνίδι πετυχαίνοντας τρία γκολ: Στο 3' με σουτ του Λούκας μετά από φάση διαρκείας, στο 7' με ωραίο τελείωμα του Μακ μετά από ασίστ του Λούκας, και στο 14' με τον Πέλκα από κοντά.

Ο Κίτσιου σκόραρε στο 44' με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα για τον ΠΑΟΚ, στο 59' με αυτογκόλ του Αντριάσεβιτς και στο 84' με τον Μακ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 6-0.

Στον επόμενο γύρο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Τρνάβα από τη Σλοβακία, που ζευγάρωσε απόψε τις νίκες της κοντρα στη Λίνφιλντ από τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-1 εκτός έδρας (πρώτο ματς 2-1).
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!