Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Καλοκαίρι και Μακιγιάζ: 4 κόλπα για να μείνει στη θέση του
Ακόμα κι αν έξω η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 ºC και έχει καύσωνα, εσείς μπορείτε να βαφτείτε άφοβα χωρίς να αγχώνεστε ότι το μακιγιάζ σας θα λιώσει αφήνοντας πίσω του έντονη γυαλάδα και ιδρώτα.
Παρουσιάζουμε 4 κόλπα που θα διατηρήσουν το μακιγιάζ σας φρέσκο σαν να έχετε το δικό σας επιδερμικό «κλιματιστικό».

Φωτίστε το δέρμα σας


Ταμπονάρετε το δέρμα σας με λίγη πούδρα σε απόχρωση που είναι λίγο πιο ανοιχτή από τον φυσικό τόνο του δέρματός σας. Καλό είναι να αποφεύγετε την πούδρα σε σκόνη επειδή αφήνει πίσω της λεπτές γραμμές οπότε επιλέξτε μια ματ βάση.

Χρησιμοποιήστε κρεμώδες ρουζ


Όπως με την πούδρα έτσι και με το ρουζ, προτιμήστε ένα ρόδινο ρουζ με κρεμώδη υφή.  Απλώστε το με τα δάχτυλά σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις πάνω στα ζυγωματικά σας. Διαφορετικά μπορείτε να το απλώσετε και με ένα πινελάκι για να μη λερώσετε τα χέρια σας.

Όχι στα «βαριά μάτια»


Αποφύγετε το έντονο και βαρύ μακιγιάζ στα μάτια για να μη φαίνονται κουρασμένα. Και εδώ προτείνουμε σκιές σε γήινα χρώματα και κρεμώδες υφή. Οι σκιές σε σκόνη είναι πιθανό να δημιουργήσουν τις ίδιες γραμμές που προκαλεί η πούδρα. Αν θέλετε να φωτίσετε τα μάτια σας μπορείτε να απλώσετε και λίγο κονσίλερ στην αρχή. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με αδιάβροχη μάσκαρα.

Eyeliner ή μολύβι;


Μία εναλλακτική λύση για το καλοκαίρι είναι να χρησιμοποιήσετε  ένα eyeliner σε μορφή gel επιλέγοντας παιχνιδιάρικα χρώματα σαν το μωβ ή το τιρκουάζ, για να ταιριάζει και στην διάθεση του καλοκαιριού! Διαφορετικά μπορείτε σχεδιάσετε μια λεπτή γραμμή με αδιάβροχο μολύβι κατά μήκος των ματιών σας, κατά προτίμηση καφέ σας για ένα απαλό look!
baby.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!