Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Αυστραλία: Απέλαση ή ευθανασία αντιμετωπίζουν οι σκύλοι του Τζόνι Ντεπ
Πριν λίγες ημέρες ο Τζόνι Ντεπ μετέβη στην Αυστραλία, για τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας των «Πειρατών της Καραϊβικής», συνοδευόμενος από τους πιστούς του «φίλους», τον Πίστολ και τον Μπου.

Αυτό όμως εξόργισε τον υπουργό Γεωργίας Μπάρναμπι Τζόις, ο οποίος έστειλε τελεσίγραφο 50 ωρών στον διάσημο ηθοποιό να στείλει πίσω στις ΗΠΑ τα δύο Γιορκσάιρ-Τεριέ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Τζόις απείλησε ότι τα δύο σκυλιά θα θανατωθούν.

Ο αυστραλός υπουργός υποστηρίζει πως ο Ντεπ, που έφτασε στη χώρα με το ιδιωτικό αεροσκάφος του, «ξέχασε» να λάβει την απαραίτητη άδεια και πέρασε τους δύο σκύλους στη χώρα κρυφα.

«Αποφάσισε να φέρει στη χώρα μας δύο σκύλους, χωρίς να λάβει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την απαιτούμενη άδεια. Ουσιαστικά, τα έφερε στη χώρα κρυφά. Γνωρίζουμε πως τα έφερε στη χώρα γιατί τον εντοπίσαμε να τα πηγαίνει σε κέντρο περιποίησης κατοικίδιων ζώων» είπε ο Τζόις, προειδοποιώντας:

«Είτε θα τα στείλει πίσω στην Καλιφόρνια, είτε θα τους κάνουμε ευθανασία. Έχει στη διάθεσή του 50 ώρες».

Σύμφωνα με τον Guardian, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και το τελεσίγραφο λήγει στις 16 Μαΐου. Άγνωστο παραμένει πώς θα αντιδράσει ο διάσημος ηθοποιός, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση φιλοζωικών οργανώσεων.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!