Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το Google Drive αν και ξεκίνησε ως online collaboration tool επεξεργασίας κειμένων, εξελίχθηκε σε μία υπηρεσία online αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων, ενώ έχει εφαρμογές για τα Windows και τα mobile λειτουργικά.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 Chrome extenions που θα απογειώσουν τις δυνατότητες του Google Drive σας, όπως τα παρουσίασε το Gizmodo.

PicMonkey

Το PicMonkey είναι ένα δωρεάν chrome extension με τις επιπλέον δυνατότητες να κοστολογούνται στα 33 δολάρια τον χρόνο. Πρόκειται για έναν photo editor στο εσωτερικό του Google Drive, προσφέροντας αρκετές δυνατότητες και σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι έχουν αγοράσει ένα Chromebook.

WeVideo

Το WeVideo φροντίζει για την επεξεργασία των αρχείων video που έχουν αποθηκευτεί στο Google Drive, ενώ αρκετά χρήσιμη είναι η offline επεξεργασία. Το WeVideo είναι επίσης δωρεάν με τις επιπλέον δυνατότητες να κοστίζουν επιπλέον χρήματα.

Draw.io

Όπως φαίνεται και από το όνομα του, το Draw.io είναι ένα extension που επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει εύκολα τα δικά του διαγράμματα, ενώ ξεχωρίζει για το απλό και "καθαρό" interface του.

Obvibase


Αν επιθυμείτε μία online έκδοση της Access, τότε το Obvibase για το Google Drive είναι η καλύτερη λύση. Το Obvibase είναι δωρεάν και αν επιθυμείτε να μοιράζετε την ίδια βάση με άλλους, τότε πρέπει να πληρώσετε 5 δολάρια τον μήνα.

Audio Cutter
Μετά τον photo editor και τον video editor παραπάνω, δεν θα μπορούσε να λείπει ένας audio editor και το Audio Cutter είναι ό,τι καλύτερο. Υποστήρίζει αρκετά formats ήχου, ενώ η αποθήκευση στο Drive δέχεται μόνο MP3, AAC, WAV ή AMR αρχεία.

Πηγή: e-pcmag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!