Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Λοιπόν, φαίνεται ότι καλά έκανε η Άμπερ Χερντ και "τρέναρε" την απάντηση της στην πρόταση γάμου που της είχε κάνει πριν καιρό ένας από τους πιο διάσημους Οσκαρικούς γόηδες του Χόλιγουντ.

Αυτό που σύμφωνα με το news.gr, ψιθυρίζεται στα αμερικανικά γκόσιπ ειδησεογραφικά site είναι ότι η 28χρονη ηθοποιός έχει αποφασίσει να χωρίσει από τον 51χρονο Τζόνι Ντεπ- αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό People έγραψε ότι Ντεπ και Χερντ "χαλαρώνουν" (κάνουν ένα διάλειμμα από τη σχέση τους)- και όλοι καταλαβαίνουμε τη σημαίνει αυτό.

Η Χερντ διατηρούσε πολλές επιφυλάξεις και δεν δεχόταν να τον παντρευτεί αλλά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η πρόσφατη, ντροπιαστική εμφάνιση και το παγκόσμιο ρεζίλι του Τζόνι Ντεπ στα Hollywood Film Awards, αφού εμφανίστηκε εντελώς μεθυσμένος να παραμιλά και να τραυλίζει.

Πριν από τρία χρόνια, ο Ντεπ ήταν στην κορυφή του κόσμου, ως ατρόμητος Τζακ Σπάροου -τώρα, έγινε εθνικό αστείο. Ποιος θέλει να παντρευτεί του κόσμου το περίγελο; Σίγουρα όχι η Χερντ.

Η 28χρονη ηθοποιός είδε την καριέρα της να απογειώνεται, όταν από παντελώς άγνωστη έγινε διάσημη ως "ο νέος έρωτας του Τζόνι Ντεπ" το 2011, όποτε και άρχισε η σχέση τους, και ως αρραβωνιαστικιά το 2012. Και έτσι, για τον Τζόνι - που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της- ότι άρχισε ωραίο, τελειώνει

http://www.thestival.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!