Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Σπουδαία αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο, μεταξύ του Ηρακλή και του Εθνικού Γαζώρου , στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ιωαννίδης

Οι γηπεδούχοι μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι και δημιούργησαν φάσεις. Ο Ηρακλής "ανέβασε" ρυθμούς μετά το πρώτο τέταρτο κλείνοντας τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Στο 24' ο Λουκίνας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν ανενόχλητος εντός της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο " Γηραιός" απειλεί αρχικά στο 53' με τετ α τετ του Λουκίνα, τον οποίο πρόλαβε όμως ο Κραβαρίτης και με το δυνατό σουτ του Κάσσου τρία λεπτά αργότερα, ο οποίος μόλις είχε περάσει ως αλλαγή. Δοκάρι από τον Ζιαμπάρη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Ηρακλή να απείλεί μετά από αρκετή ώρα. Ανούσια κατοχή για τους "κυανόλευκους" μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, η οποία δεν στάθηκε αρκετή να διασπάσει την άριστα οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Απώλεια σημαντικών βαθμών για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου στο Καυτανζόγλειο.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!