Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014


Η Άμιναχ Χαρτ και ο σύντροφός της Σκοτ Άντερσον μπορούν να υπερηφανεύονται ότι δεν αποτελούν ένα συνηθισμένο ζευγάρι, καθώς απέκτησαν παιδί πριν καν… γνωριστούν.
Η ινδικής καταγωγής Άμιναχ είχε την ατυχία να χάσει τα δυο νεογέννητα αγοράκια της και στη συνέχεια να μείνει μόνη, σε ηλικία 42 ετών, το 2011, χωρίς όμως να σταματήσει να ονειρεύεται ότι θέλει να γίνει μητέρα.
Ένα χρόνο αργότερα, η Άμιναχ έφερε στον κόσμο την κορούλα της Λέιλα, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα, με σπέρμα από δότη.
Ωστόσο, η μικρή Λέιλα ήταν ανοιχτόχρωμη, έχοντας ξανθό μαλλί, σε αντίθεση με τη μελαχρινή της μητέρα, με την Άμιναχ να ανησυχεί ότι η κορούλα της, μεγαλώνοντας, ενδεχομένως να προβληματιστεί για την ταυτότητά της.
Αν και, σύμφωνα με την αυστραλιανή νομοθεσία, τα παιδιά που γεννιούνται από σπέρμα δότη έχουν το δικαίωμα να μάθουν ποιος είναι ο βιολογικός τους πατέρας όταν ενηλικιωθούν, η 45χρονη πλέον γυναίκα αποφάσισε να τον αναζητήσει από τώρα για λογαριασμό της κόρης της.
Μέσα από την αναζήτησή της, κατέληξε στον Αυστραλό αγρότη Σκοτ Άντερσον, πατέρα δύο ακόμη παιδιών και δύο φορές διαζευγμένο.
Η τελευταία σύντροφος του Σκοτ δεν… ενθουσιάστηκε με την ιδέα ότι θα έβλεπε ένα ακόμα παιδί που ήρθε «από το πουθενά» και το ζευγάρι χώρισε.
Όμως, σύντομα ο Σκοτ ερωτεύτηκε την Άμιναχ, έκαναν σχέση και έκτοτε το ζευγάρι είναι μαζί, με την ιστορία τους να μεταδίδεται από το δημόσιο κανάλι του ABC.
Πηγή: ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!